• L'entitat alemanya va rebutjar les peticions fetes al juny pels demòcrates nord-americans per proporcionar detalls sobre les finances de Trump
  • Rússia ha negat reiteradament la seva intromissió en les eleccions nord-americanes
robert-mueller

El fiscal especial dels Estats Units encarregat de la investigació sobre Rússia, Robert Mueller, ha demanat a Deutsche Bank que comparteixi les dades sobre els comptes en poder del president dels Estats Units, Donald Trump, i de la seva família.

  • 15,01€
  • -0,62%

El banc més gran d'Alemanya ha rebut una citació de Mueller fa diverses setmanes, segons informa Reuters. Mueller li sol·licita a l'entitat que proporcioni informació sobre certes transaccions, detalla el rotatiu alemany Handelsblatt.

Deutsche Bank, que ha prestat milions de dòlars a l'organització de Trump per als seus negocis immobiliaris, va dir aquest dimarts que no volia fer declaracions respecte a aquest assumpte.

El passat mes de juny, l'entitat alemanya va rebutjar les peticions fetes pels demòcrates nord-americans per proporcionar detalls sobre les finances de Trump i es va acollir a les lleis de privacitat. El fiscal Mueller està investigant els suposats intents de Rússia per influir en les eleccions presidencials nord-americanes de 2016 i la possibles implicacions dels assessors de Trump.

Rússia ha negat la seva intromissió en les eleccions, igual que el president dels Estats Units.

Noticias relacionadas

contador