ep dana dunne consejero delegado de edreams odigeo
EDREAMS ODIGEO - Archivo

El consell d'administració d'eDreams Odigeo ha acordat el lliurament de 217.516 accions als beneficiaris del pla d'accions de la societat, aprovat el 12 de setembre de 2016. Es preveu que aquest lliurament tingui lloc abans de, o la mateixa data de publicació de la informació financera intermèdia de la societat corresponent al trimestre tancat a 30 de juny de 2020.

  • 6,38€
  • 1,75%

El primer lliurament es va fer a l'agost de 2018. El pla preveu altres lliuraments d'accions als beneficiaris seleccionats a aquest efecte, que tindran lloc abans del 28 de febrer de 2022 en cas que s'aconsegueixin els objectius fixats.

D'acord amb els termes i condicions del pla, les accions es lliuraran als beneficiaris netes d'impostos i contribucions a la seguretat social, per al pagament de la qual la societat podrà vendre per compte dels beneficiaris el nombre d'accions que resulti necessari. La venda es realitzarà de manera ordenada a través d'un únic intermediari financer.

Pel fet que el nombre d'accions en autocartera és suficient per cobrir el present lliurament, no serà necessària l'emissió de noves accions. Per tant, el capital de la societat segueix fixat en 11.878.153 euros, representat mitjançant 118.781.530 accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna.

Fins a la data de publicació de la informació financera intermèdia de la societat corresponent al trimestre tancat a 30 de juny de 2020, els beneficiaris del pla no podran operar amb les accions rebudes. La data de publicació de la informació financera intermèdia està prevista per a aquest dijous.

Noticias relacionadas

contador