cboe bats

Dues de les borses de productes derivats de major rellevància mundial abandonaran Londres a causa del Brexit. El Chicago Mercantile Exchange (CME) i el Chicago Board Options Exchange (CBOE) traslladaran les seves operacions al Vell Continent, enmig de l'èxode de companyies financeres des de la City pel divorci entre el Regne Unit i la Unió Europea (UE).

Segons informa Bloomberg, el CME Group Inc. mudarà la seva seu d'intercanvi de divises, que té volums de negociació al voltant de 15.000 milions de dòlars diaris de la capital britànica a Amsterdam, mentre que el CBOE Global Markets Inc. s'ubicarà la majoria de les operacions europees al seu mercat a la capital holandesa després del Brexit.

Els últims moviments segueixen la decisió del CME l'any passat de reubicar el seu mercat de finançament a curt termini de 200.000 milions d'euros al dia a Amsterdam. A mesura que els centres d'operacions traslladen la seva activitat al continent per complir amb els requisits que el comerç europeu es realitzi en un mercat europeu aprovat, el CBOE també es dirigeix ​​a Amsterdam per protegir la liquiditat.

El CBOE maneja 7.000 milions d'euros d'operacions borsàries europees diàriament. El seu negoci a Londres continuarà supervisant 3.000 milions d'euros de les operacions diàries amb accions suïsses i nord-americanes. La borsa de derivats arrencarà la seva operativa a la capital holandesa el febrer i març i tindrà 10 empleats a Amsterdam.

Noticias relacionadas

contador