ep supermercado dia
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Enrique Weickert, director financer de DIA, deixarà el grup després de tot just dos anys al càrrec. Segons un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Weickert deixarà el seu lloc aquest divendres, 18 de setembre.

Dia

  • 0,01€
  • -1,54%

Fonts de la companyia han explicat a Europa Press que Weickert, que deixa la firma per explorar noves oportunitats de treball, ha jugat un paper "molt important, bàsic i fonamental" en el procés per establir les noves bases financeres.

DIA començarà ara el procés per trobar un altre responsable financer que substitueixi Weickert, que va aterrar al grup al desembre de 2018.

Després de suspendre de sou i de feina a l'anterior director financer, Amando Sánchez Falcón, a mitjan octubre d'aquest mateix any, coincidint amb l'anunci d'un 'profit warning' (rebaixa d'estimacions) i la suspensió del dividend, la companyia va nomenar a la fi de 2018 responsable d'aquesta àrea a Weickert, que anteriorment havia ocupar aquest lloc a OHL durant vuit anys i quatre al Grup Fertiberia.

Noticias relacionadas

contador