ep dia vende mascarillas fabricadas en espana
GRUPO DIA

Grup DIA ha incorporat al seu assortiment un nou model de màscares quirúrgiques fabricades a Don Benito (Badajoz) per l'empresa extremenya Pi Medical on el 90% de la plantilla té reconeguda algun tipus de discapacitat.

Dia

  • 0,01€
  • -0,75%

Les noves màscares de DIA estan realitzades amb 3 capes de protecció i tenen una eficàcia de filtració bacteriana superior al 99%, la qual cosa les converteix en un model segur i eficaç, segons ha informat la companyia.

A més, aquestes màscares estan fabricades amb un material més lleuger afavorint la respiració dels qui les usen i evitant altres problemes derivats de la falta d'aire, però no li resta eficàcia. Per a això, l'empresa ha desenvolupat una nova tècnica mitjançant la qual utilitzen una menor quantitat de grams per metre quadrat creant una sensació més lleugera en respirar.

“Des de l'inici de la pandèmia hem tractat d'oferir als nostres clients la millor solució a les necessitats actuals com és l'ús obligatori de màscares. A DIA ens preocupem per la seguretat i la comoditat dels nostres clients i, per això, hem incorporat aquest nou producte que té una eficiència de filtració pròxima al 100% i a més, permet respirar amb total normalitat”, ha destacat la directora de Qualitat de Grup DIA, Maria López de Montenegro.

Els clients podran adquirir les màscares a les botigues Dia, Dia&Go i La Plaza de DIA i a la botiga online dia.es, en caixes de 10 unitats per 6 euros, és a dir, a 60 cèntims la unitat.

Noticias relacionadas

contador