ep fachada y letras del edificio de aena piovera azul sede central de la empresa en madrid espana a
Ricardo Rubio - Europa Press

Deutsche Bank ha iniciat la cobertura d'Aena amb optimisme. El valor espanyol és un dels pitjors de l'Ibex 35 enguany, entre el Brexit i la crisi del coronavirus. Amb tot, el banc alemany recomana 'comprar' els seus títols, amb un preu objectiu de 157 euros (amb el títol a 128,2 euros).

  • 173,00€
  • -0,80%

"Aena té un negoci atractiu per fonamentals, amb un creixement sostenible que li proporciona un sorprenent flux de caixa lliure", assenyala Deutsche al seu informe.

"Aena és, a més, un negoci monopolístic, amb altes barreres d'entrada en el que és, històricament, un sector defensiu", sospesa el banc alemany.

"No obstant això, el coronavirus i el seu impacte han enfonsat el tràgic en un 95% aquests últims mesos, per la qual cosa anticipem un enfonsament total de passatgers del 62% enguany respecte a l'anterior", indiquen.

Deutsche no creu que Aena podrà recuperar els nivells de trànsit pre Covid-19 fins d'aquí a "tres o quatre anys". Això és més que "els aproximadament dos anys que es va trigar a recuperar la normalitat després dels atemptats del 11-S".

Els analistes de Credit Suisse també segueixen convençuts amb Aena. L'entitat d'anàlisi suïssa li reitera aquest dilluns el consell de 'sobreponderar,' tot i que en retalla el preu objectiu de 148 a 136 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador