ep archivo - dana dunne consejero delegado de edreams odigeo
EDREAMS ODIGEO - Archivo

eDreams està “preparada per a l'estiu”. Així ho creuen els estrategs de Deutsche Bank, que en un informe recent reiteren el seu consell de comprar els títols de l'operadora de viatges, als quals atorguen un preu objectiu de 8,30 euros, xifra que suposa un potencial de revaloració del 35% des dels nivells actuals de cotització. Segons la seva opinió, el mercat no valora prou les possibilitats de la companyia ni el recorregut que té davant seu.

  • 6,65€
  • 0,61%

"El pivot de subscripció continua infravalorat", comenta Nizla Naizer, analista de l'entitat alemanya. Recorda aquesta experta que eDreams Odigeo "ha aconseguit pivotar amb èxit les seves operacions a un model de subscripció en pocs anys, amb ingressos de la base de subscriptors Prime que probablement seran més de la meitat de la seva línia d'ingressos l'exercici 2024, segons les nostres estimacions".

I és que, destaca, un client Prime “reserva més sovint i és més rendible amb el temps, i en línia amb això, hem vist que els marges comencen a millorar significativament”. D'aquí ve el consell sobre la companyia i el preu objectiu que atorguen als seus títols.

L'estrateg de Deutsche Bank explica també a l'informe esmentat que, atès que la direcció "està en vies d'assolir les seves previsions per a l'exercici fiscal 2025, creiem que no s'està donant prou crèdit a eDreams per l'exitosa transformació del negoci".

Segons la seva opinió, la transformació de l'agència de viatges en línia "hauria de contribuir a un creixement de l'EBITDA més ràpid que el dels ingressos (un 47% CAGR de l'EBITDA en efectiu entre l'exercici fiscal 23 i el 25) i un enfortiment de la posició financera general del grup".

Per això, comenta Naizer, a Deutsche Bank "valorem l'empresa a ~11x EV/EBITDA CY24E" i mantenen la seva recomanació de comprar.

Noticias relacionadas

contador