ep el ceo de edreams odigeo dana dunne
EDREAMS ODIGEO

Deutsche Bank continua mostrant-se optimista amb eDreams. La companyia alemanya manté el consell de compra sobre els títols de la companyia espanyola, als quals atorga un preu objectiu de 8,3 euros. Aquesta valoració suposa un potencial alcista de més del 50% per a les accions de l'empresa de viatges en línia.

  • 6,52€
  • -1,36%

“Esperem que continuï l'impuls que hem observat a les reserves i preveiem un creixement de les reserves al voltant del 15% (després d'un creixement del 10% al tercer trimestre fiscal i del 19% al segon trimestre fiscal)”, expliquen els analistes del banc alemany. Cal assenyalar que eDreams presentarà els seus comptes del quart trimestre fiscal el proper 25 de maig.

Segons els analistes de Deutsche Bank, gran part dels europeus i dels residents als Estats Units “tenen intenció de viatjar en els propers sis mesos”, amb una clara preferència pels vols de curta distància. “Com que eDreams segueix impulsant els seus subscriptors Prime i que un subscriptor Prime reserva unes 3 vegades més que un no subscriptor Prime, esperem que el creixement dels ingressos sigui similar al del tercer trimestre, és a dir, que els ingressos per reserva segueixin sent inferiors als nivells previs a la Covid-19 a causa del menor nombre de vols de llarga distància, però que el creixement de les reserves impulsi els ingressos totals”, expliquen.

"Amb aquesta actualització, revisem les nostres estimacions i preveiem un EBITDA en efectiu d'uns 180 milions d'euros per a l'exercici fiscal, després de sorprendre'ns positivament la rendibilitat subjacent del negoci després dels resultats del tercer trimestre", afegeixen aquests experts, que esperen que el quart trimestre reflecteixi els beneficis de Prime i “l'expansió interanual dels marges”.

Barclays també ha mostrat el seu gust pel valor, per al que creuen que hi ha un “ampli marge perquè la valoració s'expandeixi”. “Els números mostren evidència que els marges comencen a expandir-se a mesura que madura la base Prime, punts clau de prova, segons la nostra opinió”, van comentar sobre els darrers resultats presentats.

El febrer passat, eDreams va publicar els resultats dels nou primers mesos de l'exercici fiscal 2023, un període que es va saldar amb pèrdues de 34 milions d'euros. Així mateix, la companyia va reduir a mitjans de març la seva autocartera al 3,822% després d'amortitzar títols per 11 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador