ep archivo   el presidente de acciona energia jose manuel entrecanales durante la junta de
EUROPA PRESS - Archivo

Els estrategs de Deutsche Bank han iniciat la cobertura d'Acciona Energía. Ho fan amb un consell de mantenir i un preu objectiu de 37 euros per acció.

  • 19,53€
  • -2,45%

Com diuen, la companyia compta amb “una àmplia i atractiva cartera de projectes per assolir el seu objectiu de 20 GW de capacitat instal·lada per al 2025”. A més, des del banc alemany apunten que "les recents iniciatives polítiques a Europa i als Estats Units haurien d'ajudar a impulsar la demanda d'energies renovables", cosa que beneficiarà Acciona Energía.

Tot i això, remarquen, l'espanyola "ha tingut problemes recentment per convertir la seva cartera de projectes en projectes segurs, especialment per al 2024", i "en conseqüència, creiem que l'augment de la capacitat d'Acciona Energia tindrà un pes més gran del previst en el extrem posterior".

A més, incideixen els analistes de Deutsche Bank, "la recent adquisició de la plataforma del sud-est asiàtic, Blue Circle, suggereix que Acciona Energía podria dependre més de les fusions i adquisicions per assolir els seus objectius del previst a l'OPV".

Noticias relacionadas

contador