ep oficina de caixabank 20200904111604
CAIXABANK - Archivo

Criteria ha comunicat que vol que la seva participació en la futura CaixaBank es mantingui per sobre del 30% i, amb aquest objectiu, comprarà accions de l'entitat.

  • 5,11€
  • 1,95%

"Havent-se fet públic el projecte de fusió formulat pels consells d'administració de CaixaBank i Bankia, Criteria Caixa manifesta que és del seu interès que la seva participació a CaixaBank executada, en el seu cas, la fusió es mantingui per sobre del 30,00%, per la qual cosa procedirà a realitzar adquisicions per un total de vint-i-cinc milions d'accions de CaixaBank aproximadament", ha anunciat la companyia en un fet rellevant.

CaixaBank i Bankia van anunciar anit que els seus consells han aprovat l'operació. CaixaBank pagarà 0,685 accions per cada títol de Bankia per a absorbir-la. El preu implícit pactat valora Bankia en 1,41 euros per acció i inclou una prima del 20% sobre l'equació de bescanvi a tancament del 3 de setembre, abans de la comunicació al mercat de l'existència de negociacions sobre l'operació. A més, suposa una prima del 28% sobre la mitjana d'equacions de bescanvi dels últims tres mesos.

Noticias relacionadas

contador