ep archivo - fachada y letrero del primer local de zara que abrio en la capital junto a la puerta
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

"Augmentem el nostre preu objectiu fins als 26 euros (enfront de 25 euros) a causa de les previsions més altes, però la considerem sobrevalorada a causa del modest potencial de creixement". És el que opinen els analistes de Credit Suisse sobre les accions d'Inditex, sobre les quals col·loquen una recomanació d'infraponderar.

  • 45,34€
  • 1,43%

Després dels resultats del segon trimestre, Credit Suisse augmenta el benefici per acció d'Inditex de cara a l'any fiscal en un 6% a causa principalment de la fortalesa dels marges bruts, "això es compensa en part amb el palanquejament operatiu, tot i la fortalesa de les vendes", assenyalen en un recent informe.

Afegeixen que, atès que el canvi de canal en línia d'Inditex "continua més ràpid del que esperàvem, cosa que porta una menor densitat de botigues, ara estimem uns marges EBIT pràcticament plans durant els propers tres anys (cosa que dona un creixement de BPA a 3 anys del 4,5% anual), en contrast amb el consens, que espera que els marges augmentin assolint màxims de 10 anys del 18,4% el 2024".

Les vendes a través d'Internet durant el primer semestre van créixer un 127%, la qual cosa implica que les vendes a botigues van caure un 22%. Estimen densitats de vendes per a l'any fiscal al canal no en línia que cauran un 17% enfront del 2019 "sense cap millora al proper any, la qual cosa fa poc probable el palanquejament de costos i desafia els marges d'EBIT del consens del 17,1 %, 18% i 18,4% per als pròxims tres anys", diuen. Credit Suisse pronostica un creixement de vendes mitjana a tres anys del 4,5% anual.

Noticias relacionadas

contador