ep archivo - una mujer con mascarilla pasa junto al escaparate de la tienda zara de la calle
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els analistes de Jefferies han elevat la seva recomanació sobre Inditex de mantenir a comprar i el preu objectiu de la matriu de Zara fins als 35 euros per acció des dels anteriors 31 euros per títol.

  • 46,67€
  • 0,02%

La pujada de recomanació es produeix just el dia abans que Inditex presenti els seus resultats trimestrals, i en un moment dolç per a la cadena de moda, que cotitza a nivells de 30 euros per acció.

Jefferies justifica la pujada de la seva valoració per la ràpida recuperació de la demanda, la contenció dels costos aconseguida per la companyia i la seva forta generació de caixa.

RESULTATS DEL SEGON TRIMESTRE FISCAL

Inditex publica els seus resultats del segon trimestre fiscal aquest dimecres, 15 de setembre. Els experts de Banc Sabadell creuen que seran unes xifres "bones", però consideren que "ja estarien (descomptades) en el preu".

Sabadell espera un fort rebot en els ingressos davant de 2020 i fins i tot una millora enfront de 2019. Les vendes pujarien un 50% respecte a l'any passat i un 3% enfront de 2019.

El palanquejament operatiu i les mesures adoptades durant l'últim any per reduir costos (especialment en lloguers) haurien notar-se, de manera que l'EBIT podria créixer un 289% enfront del mateix període de 2020 i un 14% respecte al segon trimestre fiscal de 2019.

"Creiem que, a PER a 12 mesos de 25 vegades enfront de la banda històrica de valoració de 15 vegades-35 vegades, l'acció cotitza al seu just preu i incorpora un rebot en els resultats, i no hi veiem potencial des d'aquests nivells", indiquen des del banc.

Noticias relacionadas

contador