ep archivo   sede de inditex en arteixo a coruna
INDITEX - Archivo

Després de la millora d'ahir de Kepler (va pujar el seu consell a comprar i fixar el seu preu en 37,70 euros), els analistes de Renta 4 revisen aquest divendres a l'alça la valoració d'Inditex. Als experts els han agradat els resultats que la tèxtil va publicar el dimecres i les reaccions no s'han fet esperar.

  • 30,82€
  • -0,23%

Renta 4 fixa el nou preu objectiu de la companyia a 35 euros des dels 33 euros i puja la seva recomanació a sobreponderar des de mantenir. Això després d'elevar les seves estimacions d'ingressos i EBITDA per 2021 en un +5% i un +7%, respectivament, i una mitjana del +5% en ambdues magnituds per 2023.

"Creiem que la visibilitat és elevada i que l'evolució del grup hauria de seguir millorant durant els propers trimestres, amb acceleració de vendes ex divisa durant el segon semestre d'aquest any davant el segon semestre del 2019, i reiterem que el model de negoci és cada vegada menys intensiu en capital i més eficient gràcies a l'estratègia de transformació i digitalització", explica Iván San Félix, expert de la companyia d'inversió.

Sota l'escenari que estudia Renta 4, esperen que Inditex recuperi el nivell de vendes de 2019 el 2022, ja que durant el primer trimestre del 2021 el 24% de les hores comercials no van estar disponibles a causa de les restriccions provocades per la Covid-19; el d'EBITDA, el 2021, tenint en compte el seu palanquejament operatiu; i el de benefici net també el 2021.

Renta 4 preveu que el consens revisarà a l'alça les seves estimacions durant els pròxims dies.

Inditex va anunciar aquest dimecres un benefici de 1.272 milions durant el primer semestre i un segon trimestre rècord en vendes, EBITDA i benefici net. Les vendes del semestre van pujar un 49%, fins als 11.936 milions. La tèxtil gallega ha anticipat, a més, un bon inici del segon semestre, amb un "molt bona" rebuda per les col·leccions de tardor/hivern. Les vendes en botiga i en línia a tipus de canvi constant entre l'1 d'agost i el 9 de setembre de 2021 han pujat un 22% respecte al mateix període de 2020 i un 9% respecte al mateix període de 2019, va anunciar.

Noticias relacionadas

contador