cbapple22
607,33$
  • -6,20$
  • -1,01%

Netflix es va disparar durant la passada jornada després d'anunciar un increment en les seves tarifes d'entre el 13% i el 18%, i el mític Jim Cramer, responsable de l'espai 'Mad Money' de CNBC, ha dit que aquest moviment significa coses bones per altres gegants tecnològics que ofereixen també serveis de subscripció.

"Netflix serveix com un poderós recordatori que el model de negoci dels subscriptors és increïblement fort", ha dit Cramer. "Un flux d'ingressos per serveis recurrents és molt, molt lucratiu", ha afegit.

A Wall Street li va agradar el moviment de Netflix. La seva pujada del 6,52% va portar el mercat en general al seu nivell més alt del dia i el Nasdaq va tancar amb alces de l’1,7%. Aquest és un senyal que altres proveïdors de serveis que cobren als clients de forma recurrent poden seguir els passos de Netflix, ha dit Cramer.

El moviment de l'empresa va posar en relleu "altres dues ofertes, dues empreses amb fluxos d'ingressos per serveis que fàcilment podrien sortir amb la seva augmentant els seus preus: Amazon i Apple", ha afegit el conductor de 'Mad Money'.

Jim Cramer s’ha oferit a Amazon Prime com "el major negoci del món" i ha dit que "ni tan sols parpellejaria" si Amazon augmentés la seva oferta de 119 dòlars a l'any a 150 dòlars.

També va recordar que quan Amazon va augmentar el cost de Prime en un 20% el 2018 es va trobar amb poca o cap resistència.

"Aquesta és una de les moltes raons per les quals crec que les accions d'Amazon estan molt més barates del que sembla", ha dit Cramer. "A més de Prime, també tenen la divisió de serveis web d'alta qualitat i un negoci de publicitat que creix ràpidament. Posa-ho tot junt i soc un gran fan d’Amazon aquí, als 1.600 dòlars", va afegir.

L'únic títol que podria ser una ganga encara més gran és Apple, ha indicat Cramer i ha afegit que les accions s'estan negociant a un preu "miserable".

Noticias relacionadas

contador