reed hastings

Netflix es dispara un 11% a la preobertura de Wall Street després de batre les expectatives del mercat en els seus últims resultats trimestrals.

  • 553,67$
  • -4,17%

La companyia va sumar 7 nous milions de subscriptors en els seus resultats, xifra que el van fer arribar a disparar-se un 14% a l''after hours' del mercat.

La plataforma de reproducció en continu (streaming) aconsegueix recuperar-se d'un fluix inici d’any

Netflix va obtenir durant el tercer trimestre un benefici net de 403 milions de dòlars, 89 centaus per acció, xifra que suposa triplicar les xifres que va obtenir durant el mateix període de 2017, quan va guanyar 130 milions de dòlars.

Així, la companyia ha batut les seves pròpies previsions i les del mercat. Quant als ingressos, aquests han ascendit fins als 4.000 milions de dòlars, un 34% més que durant el mateix període de fa un any.

Les previsions de la mateixa companyia anticipaven uns ingressos de 3.988 milions de dòlars (un 33,6% més enfront del tercer trimestre del 2017) i sumar 5,15 milions de clients nous durant el període. La companyia assegura en un comunicat que "va subestimar" els nous subscriptors, i que han estat a causa d'una pujada més gran de l'esperada en tots els seus mercats, incloent-hi Àsia.

Igualment, Netflix esperava guanyar 307 milions de dòlars, la mateixa dada que anticipava el consens d'analistes de FacSet. Els experts es mostraven una mica més optimistes pel que fa als ingressos (3.996 milions) i als nous subscriptors (5,17 milions).

En el comunicat enviat per la companyia, el grup destacava que, en els ingressos internacionals (que han suposat el 49% del total), s'han comptabilitzat un impacte negatiu de 90 milions de dòlars per l'efecte divisa. D'aquesta manera, la plataforma de reproducció en continu (streaming) aconsegueix recuperar d'un fluix inici d'any.

Diverses empreses han canviat des d'ahir les seves recomanacions del títol. Goldman Sachs n’ha elevat el preu objectiu des dels 430 dòlars als 480 dòlars, Morgan Stanley, dels 450 dòlars als 475 dòlars i Cannacord, dels 450 dòlars als 470 dòlars.

Els analistes coincideixen en l'èxit de la plataforma de reproducció en continu (streaming) als mercats internacionals, especialment a l'europeu i a Àsia. "Geogràficament, creiem que Europa està accelerant el seu creixement per Netflix en mercats com França i Alemanya", apunta Morgan Stanley.

Des de JP Morgan coincideixen i assenyalen Àsia i, especialment Índia, com "la seva gran oportunitat per créixer", tenint en compte que "s’està convertint en molt rellevant".

Noticias relacionadas

contador