ep logotiponetflix
NETFLIX

Netflix ha anunciat aquest dilluns que té previst recaptar fins a 2.000 milions de dòlars a través d'una emissió de bons, tant en dòlars com en euros, adreçada a inversors institucionals, segons informa Market Watch. L’interès i el venciment d'aquests bons es comunicarà més endavant, després de les negociacions amb els compradors inicials, tal com ha traslladat la companyia de servei de reproducció contínua (streaming).

Després de conèixer la notícia aquest dilluns, les accions de la companyia cauen més d'un 3% a Wall Street. El ràting de Netflix per a l'agència Moody's és de 'Ba3', és a dir, especulativa o escombraries.

RESULTATS TRIMESTRALS

En canvi, les companyia va publicar la passada setmana els seus comptes del tercer trimestre de l'any, que van ser rebudes al mercat novaiorquès amb fortes alces.

Netflix va obtenir entre juliol i setembre d'aquest any un benefici net de 403 milions de dòlars, o el que és el mateix, 89 centaus per acció. Amb això, va triplicar les xifres que va obtenir durant el mateix període de 2017. A més, va sumar 6.960.000 de subscriptors, xifra que va superar les expectatives del mercat.

Noticias relacionadas

contador