ep codere 20190827092004
CODERE - Archivo

L'operador de sales d'apostes Codere ha ampliat els terminis del procés de reestructuració de deute que manté obert amb els seus tenidors de bons. Segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'allargarà fins al 30 d'octubre.

  • 0,09€
  • 0,00%

A la fi de juliol, la companyia ja va comunicar al supervisor que havia arribat a un acord amb una part dels seus tenidors de bons, denominat 'lock-up revisat'. Com a part d'aquest, els inversors podrien rebre una comissió d'acceptació ('consent fee') equivalent al 0,5% de l'import de principal dels bons existents titularitat.

Amb aquest acord, ja havia aconseguit que el 80,4% dels bonistes se sumessin a l'acord, que comporta l'emissió de nou finançament per import de 250 milions d'euros i la pròrroga dels actuals venciments del seu deute.

Per això, Codere indica a la CNMV que "insta els bonistes existents que no hagin accedit a l'acord de 'lock-up revisat' a fer-ho com més aviat millor".

JUSTÍCIA BRITÀNICA

Els terminis també són en mans de la Justícia britànica, perquè la companyia es troba a l'espera que el tribunal anglès encarregat del procés de la seva filial "convoqui una reunió per considerar, i si ho considera apropiat, aprovar, un 'scheme of arrangement' en relació amb el refinançament", que comportaria una audiència entorn del 29 de setembre d'enguany.

Per això, "per proveir de més certesa a tots els 'stakeholders' de Codere", i per a estar alineat amb els terminis que Codere UK contempla en aquest procés judicial, Codere, al costat dels bonistes que ja han acceptat i la majoria de subscriptors dels nous bons súper sènior "han acordat allargar aquesta data fins al 30 d'octubre de 2020", segons resumeix al supervisor del mercat.

Noticias relacionadas

contador