codere portada resultados financieros

Codere ha anunciat a mitjanit que ha arribat a un acord amb els tenidors de bons per a la concessió de nou finançament per import de 250 milions d'euros mitjançant l'emissió de bons súper sènior amb venciment al setembre de 2023 i emesos en dos trams. La companyia es dispara a la borsa després d'aquesta notícia (+16,5%).

  • 0,09€
  • 0,00%

La companyia emetrà els bons en dos trams, un inicial per valor de 85 milions destinat a dotar de liquiditat l'empresa fins que tanqui, i un altre addicional per import de 165 milions que serà ofert als tenidors de bons per a la seva subscripció. Els 165 milions aniran destinats al refinançament del contracte de crèdit revolving concedit a Codere, actualment en vigor, i a proveir finançament addicional al tancament de l'operació.

Com a contraprestació, el grup d'apostes esportives ha aconseguit una pròrroga de dos anys per al venciment dels bons existents, fins a l'1 de novembre de 2023, i un increment del seu tipus d'interès, sobre la base d'una part obligatòria amb pagament en efectiu al 4,50% i, a elecció de l'emissor, una part complementària amb pagament en efectiu (del 5% per als bons en euros i del 5,875% per als bons en dòlars) o amb pagament en espècie (del 6,25% per als primers i del 7,125% per als segons).

Els tenidors de bons que s'acullin a l'operació tindran dret a percebre comissions d'acceptació, subjectes a la implementació de l'operació, que arrencaran el dia 20 amb l'anticipada i el dia 27 amb la d'acceptació i seran, en tots dos casos, equivalents al 0,5% de l'import de principal dels bons existents de la seva titularitat.

L'acord s'ha aconseguit amb tenidors de bons sènior garantits per import de 300 milions de dòlars (264,38 milions d'euros), amb tipus d'interès del 7,625% i venciment al 2021, i per import de 500 milions d'euros, amb tipus d'interès del 6,750% i venciment al 2021.

Noticias relacionadas

contador