ep archivo   eloi planes presidente de fluidra
EUROPA PRESS - Archivo

Citi retalla aquest dimecres el preu objectiu de Fluidra fins als 18,50 euros des dels 21,0 euros anteriors. El banc continua aconsellant comprar el valor. El nou preu encara implica atorgar a la companyia un potencial de pujada superior al 20%.

  • 18,99€
  • -1,09%

"Fluidra s'enfronta clarament a vents en contra a curt termini", afirma Citi, destacant que la demanda final s'ha suavitzat per la debilitat de la confiança dels consumidors i que hi ha un excés d'inventari al canal que s'espera que augmenti durant el primer semestre del 2023.

Tot i això, Citi segueix considerant que la companyia està "ben posicionada" de cara al mitjà i llarg termini, amb uns ingressos de postvenda recolzats per un gran parc de piscines instal·lades, capacitat per guanyar quota de mercat i programes d'eficiència de costos que donen suport els marges en un entorn inflacionista.

"Amb una caiguda d'aproximadament el 40% en borsa en 12 mesos i un EV/EBITDA en aproximadament 9,5 vegades enfront de la mitjana de cinc anys de 12 vegades, considerem que la relació risc/recompensa és favorable. Mantenim comprar amb un preu objectiu actualitzat de 18,5 euros", conclouen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador