ep sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex s'ha convertit en un dels pocs valors de l'Ibex capaç de capejar la crisi del coronavirus sense gaire núvols de tempesta a l'horitzó. Sobretot pel que fa a la seva cotització i a la seva previsible evolució futura. Després de tancar la recent ampliació de capital de 4.000 milions d'euros, l'acció podria doblar el seu valor, segons les estimacions publicades per Goldman Sachs.

  • 30,44€
  • 2,80%

La signatura manté la recomanació de compra sobre el gestor de xarxes i torres de telecomunicacions. Ho fa basant-se en les seves "perspectives de major creixement", a més de les opcions de consolidació i d'adquisicions que travessa aquest segment d'infraestructures de les 'telecos'.

Per això, Goldman aposta perquè Cellnex pugui arribar als 84 euros per acció, amb perspectiva a 12 mesos. Actualment, al tancament de la sessió del dilluns, la companyia dirigida per Tobías Martínez cotitza a l'entorn dels 51 euros. A més, assumeix que existeix la possibilitat que l'acció dobli el seu valor.

CREIXEMENT

Quant al negoci, Goldman recorda que Cellnex té capacitat per a posar en marxa inversions per valor de 11.000 milions d'euros, al marge del creixement orgànic de la seva activitat. Unes inversions en les quals recorda que la companyia sempre posa com a exigència mantenir una posició de control sobre el capital.

En aquest mateix sentit positiu per a la companyia espanyola, Goldman destaca que Cellnex és una de les empreses que menys ha vist les seves perspectives colpejades per la crisi del coronavirus. Estima avanços anuals dels seus ingressos del 5%, descomptant l'efecte de la inflació.

Noticias relacionadas

contador