ep sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Cellnex corregeix un 7% en plena ampliació de capital. La companyia va celebrar amb pujades superiors al 8% l'anunci d'aquesta, que va dur a terme la setmana passada. Enguany els seus títols s'han revalorat més d'un 50% al parquet.

  • 31,05€
  • -2,17%

"Avui comença el període de subscripció preferent de l'ampliació de capital de 4.000 milions de Cellnex, que s'estendrà fins al divendres, 7 d'agost de 2020", recorden els analistes de Bankinter.

"Tenint en compte l'últim tancament, el valor teòric del dret és de 3,952€/acció, i assumim que la companyia serà capaç d'invertir 8.000 milions durant els pròxims 18 mesos, dels 11.000 milions que té en estudi en aquests moments, la qual cosa ens porta a incrementar la nostra valoració fins a 64,33€/acció (vs. 56,44€/acció anterior ex-dret), que implica un potencial de revaloració del +18,1%", argumenten.

Està previst que determinats accionistes, consellers i membres de l'alta direcció es comprometin a subscriure fins al 19% de les accions noves. També es preveu la signatura del corresponent contracte d'assegurament ('underwriting agreement') per part de les entitats asseguradores.

El president de Cellnex, Franco Bernabè, ha destacat el suport del Consell “a una estratègia de creixement sostingut que, en una mica més de cinc anys des de la sortida a Borsa, ha portat que la companyia pugui estendre les seves operacions a 8 països d'Europa, multiplicar per quatre la seva grandària, i ocupar una posició de clar lideratge europeu entre els operadors d'infraestructures de telecomunicacions".

Noticias relacionadas

contador