• Els clients de l'entitat escullen per realitzar les seves compres entre els braçalets, el pagament a través del móvil o utilitzar la targeta
  • Els mitjans de pagament als que poden optar els usuaris del banc es poden gestionar des de l'aplicació mòvil CaixaBank Pay

L'entitat bancària CaixaBank ha superat els 100.000 clients de les seves polseres Visa 'contactless', la fi de les quals és realitzar pagaments en comerços. Aquest accessori tecnològic wearable (que es pot portar damunt, sota o inclòs a la roba i que sempre està encès) compleix dos anys al mercat, segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat.

Aquest accessori tecnològic és per fer pagaments en comerços i compleix dos anys al mercat

El banc compta amb més d'una dotzena de models diferents, amb colors diferents i personalitzats amb imatges de clubs de futbol. A la vegada, el client pot tenir la seva polsera amb modalitat de pagament de dèbit, de crèdit o prepagament. Aquesta polsera és una targeta addicional a la targeta 'contactless' del client, per la qual cosa totes les compres que realitzi amb ella es carreguen segons la modalitat que tingui contractada en la seva targeta.

EL SISTEMA OPERATIU DE LA POLSERA

La polsera de l'entitat està basada a la tecnologia de pagament 'contactless'. Així, porta en el seu interior un microtag amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals (sistema EMV). Aquest xip amb tecnologia 'contactless' permet connectar el braçalet amb els datàfons i realitzar transaccions com si fos una targeta 'contactless' normal.

La interacció amb el datàfon és molt similar a la qual es realitza amb les targetes contactless. El client apropa al terminal el canell en el qual porta l'aparell; el dispositiu connecta per proximitat i realitza la transacció. Com en el pagament amb targeta contactless, en compres superiors a 20 euros, el client ha de teclejar el nombre PIN de la seva targeta per validar l'operació. Per a operacions inferiors, el client pot realitzar l'operació simplement apropant la polsera al terminal del comerç.

PULSERVA VS TARJETA

La polsera disposa de les mateixes prestacions de seguretat que la targeta 'contactless' habitual

La polsera disposa de les mateixes prestacions de seguretat que la targeta 'contactless' habitual. En utilitzar la tecnologia EMV, totes les compres realitzades amb la polsera es realitzen de forma encriptada. A més, com la resta de targetes de l'entitat, la polsera 'contactless' disposa del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client davant un possible ús fraudulent de les seves targetes.

El fet de poder oferir mitjans de pagament en múltiples formats, permet al client poder triar com realitzar compres amb el mitjà que més li convingui a cada moment i controlar i gestionar tots els moviments amb l'aplicació mòbil CaixaBank Pay. A més, perquè el client pugui portar un perfecte control de les operacions realitzades amb la polsera, existeix una aplicació mòbil específica que informa al client a l'instant de totes les operacions realitzades amb el dispositiu.

contador