ep archivo   santander work cafe en brooklyn
SANTANDER BANK - Archivo

L'excel·lent comportament tècnic de les últimes setmanes en Santander ha portat la cotització del banc a acostar-se als màxims de tots els temps que presenta als 5,02 euros (descomptant-ne dividends i ampliacions de capital de la sèrie històrica de preus).

  • 4,85€
  • 0,94%
Análisis Técnico
S1
4,26
S2
5,02
R1
sin resitencia
R2
sin resitencia
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des que va dibuixar els mínims anuals, a finals de gener, el banc s'ha revalorat un 40%. A dia d'avui, ofereix uns alts nivells de sobrecompra, fet que sumat a la proximitat als màxims de tots els temps, ens fa estar molt prudents a curt termini.

No descartem que, a curt termini, es prengui un respir. Una caiguda fins al voltant dels 4,60 euros entraria dins del que és normal. Per aquests preus podria emmagatzemar prou força que li permetria atacar els màxims històrics.

La superació dels 5,02 euros (màxims històrics) deixaria el banc de l'IBEX en pujada lliure, sense cap resistència al seu camí. Per sota, el suport clau és als 4,2680 euros. Només abandonant aquest nivell de preus es confirmaria una complicació de la seva impecable tendència alcista princial.

c290424santander

Us donem 15 dies de prova gratis de Trader Watch perquè pugueu veure tots els senyals de compravenda

*Trader Watch, l'eina premium de Bolsamania.com, ofereix un continu seguiment en temps real dels mercats financers, assessorant l'inversor amb els senyals de compravenda.

Noticias relacionadas

contador