ep tranviacaf suministrara a budapest
CAF

Ferrovial i el seu soci francès Keolis han encarregat CAF el subministrament dels nous trens que utilitzaran per prestar el servei ferroviari que acaben d'adjudicar-se a Gal·les, Regne Unit, segons ha informat el fabricant aquest divendres.

CAF

  • 31,75€
  • -0,78%

La comanda abasta el subministrament d'un total de 77 trens i suposarà un import de més de 500 milions d'euros, segons fonts del sector consultades per Europa Press.

El grup espera rebre un important suport a través de les subvencions del Govern de Gal·les

CAF actualment es troba en la fase final de les negociacions del contracte que abasta el subministrament i manteniment de 44 unitats de dos cotxes i 26 unitats de tres cotxes, que es preveu que entrin en servei al setembre de 2022, així com altres set unitats de dos cotxes que es lliuraran al setembre de 2024.

Richard Garner, director de CAF al Regne Unit: "Estem molt satisfets d'haver estat elegits per KeolisAmey com preferred bidder per subministrar unitats per a la franquícia de Wales and Borders".

"Esperem treballar conjuntament amb KeolisAmey i complir amb el nostre compromís en la transformació ferroviària i suport al creixement de l'economia local a Newport i Gal·les. Estem segurs que la qualitat, seguretat i comoditat de les nostres unitats ajudaran a millorar l'experiència del client en aquesta important xarxa ferroviària", ha conclòs.

La inversió de CAF per posar en marxa la seva nova fàbrica al Regne Unit "supera els 30 milions de lliures i rebrà un important suport a través de subvencions dels programes d'inversió del Govern de Gal·les".

Noticias relacionadas

contador