• Les unitats reemplaçaran una flota més antiga de metros que encara estan en servei
caf tren via

Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) s'ha adjudicat el subministrament de les noves unitats de metro d'Amsterdam. La comanda inclou el subministrament de 30 trens de 3 cotxes, denominats M7, amb opció d'ampliació fins a 30 unitats addicionals, així com la possible extensió del nombre de cotxes fins als 6 cotxes per unitat.

CAF

  • 32,75€
  • 1,87%

Les unitats reemplaçaran una flota més antiga de metros que encara estan en servei, i incrementaran la capacitat de transport de passatgers per a la concorreguda xarxa de metro d'Amsterdam.

Les unitats reemplaçaran una flota més antiga de metros que encara estan en servei

La capital dels Països Baixos té una població de més de 800.000 habitants i és un dels principals pols d'atracció turística a Europa.

Actualment el sistema de transport públic de la ciutat ha de fer front a un nombre creixent de passatgers, a causa de les noves àrees residencials, la creixent activitat econòmica i l'augment del nombre de turistes. Amb l'obertura del nou North-South Metroline, el metro s'ha convertit en la columna vertebral del transport públic d'Amsterdam.

Els nous metros per Amsterdam estaran formats per 3 cotxes, que es poden acoblar de dos en dos, que formaran trens de 6 cotxes. Els metros estaran preparats per operar de forma automàtica sense conductor, a més d'estar equipats amb equips d'última generació i sistemes d'informació per a passatgers, estaran dissenyats per ser eficients energèticament i facilitar el seu manteniment.

Aquesta comanda significa un pas més en la ja llarga relació entre GVB i CAF. Cal recordar que el 1994 CAF es va adjudicar el projecte per subministrar 37 unitats de metro a aquest mateix client, des de llavors, aquests vehicles donen servei a la xarxa de metro d'Amsterdam. Més recentment, l'any 2016, GVB va adjudicar també a CAF un contracte per al subministrament de 63 tramvies (15G), projecte que es troba en execució.

A més, aquest nou projecte se suma als contractes en curs que s'estan executant actualment per a altres clients als Països Baixos: 118 EMU per als Ferrocarrils Holandesos i 27 + 22 tramvies per a la província d'Utrecht, cosa que demostra la consolidació de la presència de CAF al mercat europeu, on durant l'últim any ha guanyat importants contractes en països com el Regne Unit, Itàlia i Bèlgica.

Amb tot això, CAF eleva la xifra de contractació durant aquests primers 4 mesos de l'any fins als 350 milions d'euros aproximadament, incloent-hi també els recents contractes de Metro Barcelona, ​​Tramvies de Vitòria i ampliació de Metro Nàpols, cosa que situa la cartera de comandes de la companyia, novament a prop de la xifra rècord de finals del 2017.

Noticias relacionadas

contador