ep tranviacafluxemburgo
CAF

El ministre de Transports de Luxemburg, François Bausch, va presentar a la premsa aquest dilluns la segona fase de la línia de tramvia a la ciutat, actualment en construcció, confirmant CAF com a subministrador d'uns altres 12 tramvies a canvi de 40 milions d'euros.

CAF

  • 32,10€
  • -0,47%

Similars als quals ja es troben en servei a la ciutat, els 'Urbos 3' es troben ja equipats amb la tecnologia d'acumuladors d'energia de supercondensadors i captació de càrrega ràpida per terra de les estacions. Luxemburg serà així la segona ciutat al món en disposar d'una línia de tramvies amb aquesta tecnologia innovadora de CAF que permet evitar l'impacte arquitectònic a les ciutats de les catenàries típiques dels sistemes de tramvia, estalviar energia elèctrica evitant les pèrdues reostàtiques en línia i optimitzar la recuperació d'energia de frenada.

FRIBURG I SKANE: DOTZE TRAMVIES PER 60 MILIONS D'EUROS

La ciutat alemanya de Friburg va tornar a acordar amb CAF el subministrament de cinc tramvies, que se sumaran a la flota de 12 'Urbos' que ja va comprar i que es troben en funcionament. El contracte inclou, a més, l'opció d'augmentar la comanda amb altres set unitats addicionals.

D'altra banda, Skanetrafiken, operador de transports a la regió de Skane, al sud de Suècia, ha seleccionat CAF com a proveïdor de set tramvies que circularan en la línia en construcció que travessa la ciutat de Lund. El contracte inclou, a més, el manteniment de les unitats per un període de 10 anys, contemplant possibles extensions futures en l'acord. En total, l'import d'aquests dos contractes ascendeix a 60 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador