• La companyia es va veure impulsada pel seu negoci a l'exterior, que és un 90% del total
caf tren via

Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) ha estat un dels pitjors valors del Mercat Continu aquest dimecres amb una caiguda del 7% després de conèixer els seus resultats del primer trimestre de 2018. La companyia va guanyar un 27% més durant els tres primers mesos de l'any, segons un comunicat enviat pel grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimarts després del tancament del mercat.

CAF

  • 32,25€
  • 0,94%

La companyia va anunciar la importància de la seva xifra de negoci a l'exterior, que va representar un 90,1% del total. Al tancament de març, es va situar als 439.200.000, un 29% més que a l'anterior exercici. Per la seva banda, l'EBITDA de la companyia va créixer un 2% fins als 44,3 milions d'euros.

El fabricant basc va anunciar, a més, un contracte de subministrament de trens a Barcelona per 75 milions

El fabricant ferroviari basc va anunciar, a més, aquest dimarts que es va fer amb un contracte de subministrament de deu trens, de cinc cotxes cada un, per al metro de Barcelona per un import de 75 milions d'euros.

Aquesta comanda, subscrita ja a l'abril, es va sumar a la cartera de contractes pendents d'executar per valor de 5.966 milions d'euros que la companyia presentava al tancament del primer trimestre, de la qual el 86% corresponen a comandes internacionals.

CAF va presumir aquest dimarts de tancar març complint amb el seu objectiu de mantenir la seva actual cartera "històrica" ​​de comandes, amb un valor de gairebé 6.000 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador