ep archivo   el presidente ejecutivo del caf sergio diaz granados
CAF - Archivo

Bankinter ha actualitzat les seves previsions sobre CAF, fet que el porta a rebaixar el preu objectiu fins als 36,2 euros des dels 45,1 euros. Tot i així, manté el consell de compra atès que el nou preu encara suposa atorgar a la companyia un potencial de més del 20%.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%

"Hem revisat les nostres estimacions per reflectir les guies del pla estratègic 2026, anunciat a finals de l'any passat. Assumim un escenari conservador, amb una recuperació progressiva de marges, que assoliria entre el 95%-94% d'objectius d'ingressos i marges respectivament", expliquen des del banc.

El pla estratègic de CAF fins al 2026 contempla, entre altres aspectes, un creixement anual compost (TCAC) del 10% en ingressos i assolir un marge EBIT igual o superior al 6,3% al final del període (des del 4,4% a els nou primers mesos del 2022), que suposaria una TCAC del 13% en EBIT. Comercialment centrarà els seus esforços en Europa, Amèrica del Nord i Àsia Pacífic.

"La fortalesa comercial dels darrers exercicis ha situat la cartera de comandes a nivells rècord d'11.857 milions al final del tercer trimestre del 2022 i esperem que sigui superior a final d'any", comenta Bankinter. "Això recolza els objectius d'execució fonamentalment ferroviaris, ja que els autobusos tenen un cicle d'execució més curt", precisa.

Pel que fa als riscos i les incerteses, aquests analistes destaquen l'entorn inflacionista i els colls d'ampolla, especialment a Europa; l'execució dels projectes d'expansió (via capex o acords corporatius); i l'entorn competitiu.

Noticias relacionadas

contador