caf suecia trenes

Els experts de Renta 4 han retallat el preu objectiu que atorguen als títols de Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) fins als 40 euros, des dels 47,5 euros anteriors, després que la companyia hagi presentat el pla estratègic. Mantenen el consell de sobreponderar, ja que estimen que "les favorables perspectives del sector ferroviari i d'autobusos recolzat en la mobilitat sostenible" sostenen la seva visió positiva sobre el valor, però han decidit rebaixar el preu perquè creuen que el pla no aporta res "excepcionalment nou" que pugui impulsar la cotització.

CAF

  • 33,75€
  • 1,05%

"Valorem el pla estratègic de forma positiva", però "no trobem res disruptiu o des del nostre punt de vista res excepcionalment nou perquè la cotització del valor el reculli de forma molt positiva", diuen els estrategs de la compnayia en una nota aquest divendres.

Creuen que la companyia actualment "es troba afectada pel desfavorable context actual, tant des d'un punt de vista d'inflació com de problemes a la cadena de subministraments", però remarquen que l'elevada cartera de CAF així com les "favorables perspectives del sector ferroviari" i d'autobusos recolzats en la mobilitat sostenible" són raons suficients per mantenir el consell de sobreponderar.

"La presentació del pla estratègic no ha fet més que reforçar la nostra visió a la companyia i en les positives perspectives del sector", però creuen que no serà suficient per impulsar la cotització de CAF a l'alça.

Tot i això, a Renta 4 destaquen que el Pla Estratègic 2026 de CAF és "positiu" pels motius següents:

1) Exercici de transparència, en “proveir al mercat de clars objectius futurs, no només des d'un punt de vista financer, sinó també estratègics (nous productes, entrades a nous mercats…)”.

2) Major visibilitat de la companyia, en "posar de manifest el que ha aconseguit CAF fins al moment i on vol arribar".

3) Enfocat al creixement rendible.

4) Mostrant la "posició de lideratge i el potencial de creixement" de CAF al segment de mobilitat urbana sostenible, mercat amb un "enorme potencial".

Noticias relacionadas

contador