ep archivo   caf firma un contrato por valor de 130 millones de euros para el suministro de 23
RAILGALLERY.COM.AU/CAF - Archivo

CAF ha estat escollida per l'empresa RTM (Régie des Transports Métropolitains) que gestiona tota la xarxa de transport públic de Marsella, per al subministrament de 15 tramvies nous. El contracte, valorat en 57 milions d'euros, també inclou una opció per augmentar el nombre de tramvies en funció de les properes ampliacions de la xarxa.

CAF

  • 33,15€
  • 1,84%

Els nous tramvies de la plataforma Urbos i estaran compostos de set mòduls per a una longitud total de 42,5 metres, mantenint un disseny similar als vehicles que actualment donen servei a la ciutat, una estètica que evoca elements marins amb què Marsella es identifica històricament.

Està previst que les unitats que subministrarà CAF operin a les tres línies existents de la xarxa, tenint en compte, a més, que es preveu una propera extensió de la línia T3 cap al nord i el sud de la ciutat.

CAF ha desenvolupat al mercat francès un gran nombre de projectes. Entre ells, cal assenyalar l'adjudicació al passat any en consorci del subministrament de 146 trens per a la línia de rodalies RER B de París, el contracte de 28 trens regionals amb opció de 75 addicionals per a SNCF, els projectes de subministrament de tramvies per a les ciutats de Nantes, Besançon i St.Etienne, així com la rehabilitació de la flota de trens de la Línia D del metro de Lió. Sense oblidar el contracte adjudicat aquest mes de juny passat per Montpeller Méditerranée Métropole per al subministrament de 60 tramvies, el contracte més gran a França de tramvies des del començament d'any.

D'altra banda, CAF ha tancat recentment l'adquisició de la planta de fabricació de Reichshoffen, situada a la regió francesa d'Alsàcia, enfortint la seva capacitat productiva a França dins de l'estratègia de creixement que porta al país, i que s'unirà a la planta que CAF té a Bagnères de Bigorre, consolidant-se així com el segon referent industrial ferroviari del país.

Noticias relacionadas

contador