• La companyia està en plena forma i cotitza en màxims de 2009
ep laboratorio

Biosearch és una de les cotitzades més en forma de tot el Mercat Continu. La companyia espanyola de biotecnologia, que puja aquest dimecres un 7%, acumula una pujada el 72% des del tancament de divendres 23 de març, i del 115% aquest any, cotitzant en màxims de 2009.

  • 2,20€
  • 0,00%

La biotecnològica no ha protagonitzat cap gran moviment que pugui justificar aquesta pujada i de moment 'Bolsamanía' no ha pogut contactar amb fonts de la companyia.

La companyia va anunciar el 28 de febrer un benefici net de 2 milions d'euros el 2017 a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), a més d'un acord el 21 de desembre amb la filial de Nestlé, Nestec, per a la venda entre ambdues d'un complement nutricional dirigit al període de lactància que esperava reportar a la companyia uns guanys d'entre els 25 i els 30 milions d'euros durant els pròxims cinc anys.

La biotecnològica espanyola va anunciar un benefici net de 2 milions d'euros el 2017

La companyia es va anotar, a més, un increment del 10,7% en el seu volum de facturació, fins als 25,3 milions d'euros, a més d'un EBITDA de 5,3 milions (un 31% més que el 2016). Així mateix, la biotecnològica va presumir en el seu balanç de l'exercici d'una plantilla de 140 empleats, un 2,9% més que l'any anterior.

Les vendes de Biosearch es van desplomar un 10,2% al mercat espanyol fins als 6,5 milions d'euros, però es van veure compensades per la pujada del 20,4% del seu rendiment a l'aparador internacional, destacant el 36,4% de creixement en la venda de probiòtics observada principalment a Europa, Estats Units i Austràlia.

Per la seva banda, la venda de productes pertanyent a la gamma de lípids es va veure incrementada un 10,9% gràcies al mercat europeu, encara que les vendes d'extractes van disminuir en el cas espanyol. La companyia ha destacat, a més, haver complert tres exercicis consecutius d'ingressos creixent en dobles dígits.

Noticias relacionadas

contador