La resistència clau en el selectiu espanyol es troba als 9.808 punts.

Quabit fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 2,17 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 2,40 euros.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Tubacex després de veure com aconseguia aferrar-se al voltant del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són bones si bé, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 3,625 euros per entrar a la companyia. L'objectiu de pujada el podríem situar als 3,94 euros.

IAG ha tornat a caure fins als voltants de la mitjana de 200 sessions. La tendència del valor és clarament alcista, si bé, per confirmar un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 7,20 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preu, ja que ens faria pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 7,60 euros.

Airbus és un valor que tenim al punt de mira i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. El valor podria estar donant forma a un descens temporal als 93 euros i és molt probable que acabem veient la superació de la resistència dels 99,81 euros, màxims assolits aquest mateix any.

Cie Automotive ha aconseguit superar la resistència dels 29 euros. Amb això es confirma la formació d'un retrocés temporal als 28 euros per la qual cosa és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 33 euros. Els impecables nivells d'acumulació que podem oferir en la seva sèrie diària de preus no fan més que donar solidesa a la tendència alcista actual.

contador