ep nueva sede de bbva en madrid
FUENTE - Archivo
10,99€
  • 0,48€
  • 4,57%

BBVA tancarà totes les seves seus a Espanya a les 19 hores cada dia. Ho farà per afavorir la conciliació dels seus empleats, als quals donarà el dret de desconnexió digital a partir d'aquesta hora. En conseqüència, els serveis que es presten als edificis corporatius, com restauració, transport o gimnàs, s'adaptaran a aquest horari i l'entitat augmentarà el nombre d'autobusos que traslladen la seva plantilla des de la Ciutat BBVA, situada al barri de les Taules de Madrid, cap al centre de la ciutat.

En el marc de les noves mesures per afavorir la conciliació que ha presentat aquest dijous als seus empleats, el banc vol que els seus empleats no realitzin comunicacions de tipus laboral entre les 19 hores i les 8 hores de l'endemà, llevat de "excepcions justificades". El banc va ser el primer a Espanya a signar amb els sindicats un acord sobre el registre de jornada, obligatori per llei des de fa uns mesos, un tema que encalla les negociacions de sindicats i patronal sobre el conveni de banca.

A més, el banc limitarà la durada de les reunions a 45 minuts i vol que s'eviti l'ús de presentacions innecessàries, es fomenti l'ús de les videoconferències i es comparteixin amb antelació els objectius de la reunió. Aquestes mesures s'implantaran a la filial espanyola de BBVA, tot i que el banc anirà plaulatinamente incorporant-lo a totes les altres, amb la corresponent adaptació a les necessitats i característiques de cada país.

Noticias relacionadas

contador