ep cartel del banco santander en la ciudad grupo santander comunidad de madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo
4,73€
  • 0,16€
  • 3,45%

Per alguna estranya raó, tècnicament parlant, els títols de Santander s'estan mostrant durant els últims temps molt més febles que els del seu rival més directe: el BBVA.

Després dels esdeveniments polítics d'aquest dilluns cal reconèixer que el sector financer del nostre país s'ha quedat tocat. Molt més feble que la resta dels títols financers europeus. D'altra banda, crida l'atenció la renovada debilitat del primer banc nacional: Banc Santander respecte a altres títols del sector. I si ens fixem a curt termini BBVA, que és el seu competidor més directe, està aconseguint aguantar una mica millor el tipus. I és que d'aquí que els dos segueixen immersos dins d'una impecable fase correctiva de fons, l'entitat basca està mostrant major fortalesa. Això es fa evident pel simple fet que els màxims d'octubre estan per sobre dels màxims de novembre. És a dir, tenim màxims decreixents dins de l'últim rebot en els títols de Santander.santander141119Gràfic diari de Santander des de principis de 2018

I si bé BBVA tampoc està per tirar coets, ja que se'ns ha girat a la baixa des de la directriu baixista. Almenys, podem dir que encara segueix presentant mínims i màxims creixents de curt termini. És a dir, l'últim rebot s'ha situat per sobre del rebot previ: tenim màxims creixents. Mentre que a Santander tenim màxims decreixents. Cosa que vol dir que l'estructura de preus de l'entitat càntabra denota encara més debilitat que la de l'entitat basca.

bbva141119
Gràfic diari de BBVA des de començament de 2018

Noticias relacionadas

contador