audax energia portada
AUDAX

Audax fa setmana i mitja que està caient amb ganes (igual que Solaria) i aquesta caiguda s'ha explicat per l'impacte negatiu que pot tenir sobre la companyia la reforma del Govern per abaratir el preu del mercat majorista de l'electricitat (pool elèctric).

  • 1,78€
  • -0,11%

Ara, l'empresa ha decidit sortir al pas d'aquestes interpretacions i ha assenyalat contundent, en una nota, que "aplaudeix la reforma elèctrica" ​​i que veu en la baixada de pool "una oportunitat per augmentar la seva rendibilitat".

"La nova reforma elèctrica proposta, principalment dirigida a reduir els preus del pool i a fomentar les energies renovables, millorarà la competitivitat de les comercialitzadores en poder reduir les cotes d'adquisició de l'energia", ha explicat la companyia, que ha afegit que la integració vertical del Grup Audax (Audax Renovables ha formalitzat l'absorció d'Audax Energia) li proporcionarà una posició favorable davant de la reforma.

A nivell de comercialització, Audax Energia ha precisat que es beneficiarà de la reducció de costos d'adquisició de l'energia, millorant-ne la competitivitat i rendibilitat. A nivell de generació, Audax Renovables es beneficiarà de l'impuls que la reforma elèctrica donarà a la generació d'energia renovable.

"A l'actualitat Audax Energia comercialitza 10 vegades més energia de la que genera la seva divisió de generació renovable, per tant la baixada del pool és una notícia positiva per al grup", explica la companyia.

La recent derogació de l'anomenat 'impost al sol' també ha enfortit la tasca del departament d'Autoconsum dins del Grup Audax, ha dit la companyia. Audax té com a objectiu aconseguir una posició de lideratge en el foment de l'autoconsum, "objectiu que sens dubte s'ha vist reafirmat gràcies a la reforma elèctrica", ha assenyalat.

Noticias relacionadas

contador