solaria680

Solaria Energia y Medio Ambiente (-12,65%) és un dels pitjors valors del Mercat Continu aquest divendres. La companyia està reaccionant al mercat a la col·lació del 15% del seu capital, per un import total de 96,8 milions d'euros, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) a través d'un comunicat.

  • 9,57€
  • 0,68%

La col·locació s'ha realitzat a través d'una ampliació de capital, comunicada per la companyia aquest dijous, per un import total de 89 milions d'euros mitjançant la posada en circulació de 15,3 milions d'accions amb un tipus d'emissió de 5,8 per cada títol.

La companyia va anunciar dijous la posada en circulació de fins a 19,7 milions de noves accions ordinàries

Solaria ha destacat que dilluns que ve tindrà lloc l'admissió a negociació en borsa de les noves accions, de manera que la seva contractació ordinària s'iniciarà durant la sessió de dimarts.

Amb tot, des de la companyia destaquen que gràcies a aquesta operació han ampliat la seva base accionarial donant entrada al seu capital a nous inversors internacionals, el 43% dels quals procedeix de Regne Unit, el 37%, dels Estats Units i un 5%, de França, a més del 15% d'Espanya.

La companyia va anunciar aquest dijous una ampliació de capital per emetre accions representatives del 18% de l'actual capital social de Solaria. La principal finalitat de l'ampliació era obtenir recursos per emprendre noves operacions d'inversió, segons ha postil·lat la companyia al seu comunicat a la CNMV.

Noticias relacionadas

contador