ep parquesolaria
SOLARIA

Ja sabeu que quan els mercats corregeixen ho fan sempre més ràpidament que quan pugen. Però amb aquest títol tot es magnifica.

  • 1,71€
  • -3,92%
  • 9,76€
  • 2,79%

Tot i les importants caigudes de les últimes sessions, Solaria encara acumula una pujada, superior al 600%, des de mitjans de juliol. El títol segueix sent alcista a mitjà termini, cosa que no és incompatible amb les correccions dels últims temps. La virulència de la caiguda durant les últimes setmanes ha estat d'infart i la veritat és que no tenim (de moment) confirmació que puguin haver arribat al final. De fet, la possibilitat de cercar la zona de suport dels 2,5 euros hi és. Aquest nivell es correspondria amb la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents des de l'origen de l'últim tram alcista. Ni molt menys estic dient que vagi a caure fins aquí.

Però sí que m'agradaria que us quedéssiu amb el missatge de tot això: un títol pot caure amb molta força sense deixar de ser alcista a mitjà i llarg termini. O el que és el mateix, que tots aquells que es pugessin al tren de les compres han de tenir estómac per posar un ordre de prou pèrdues (stop loss) més que generós.

Gràfic diari de Solaria (des dels principis de 2016)

Noticias relacionadas

contador