ep tim cook logo apple

Els de Cupertino aposten per les energies netes. Apple ha anunciat aquest divendres el llançament d'un fons de 300 milions de dòlars a la Xina, amb l'objectiu de fomentar el seu ús de les energies netes al gegant asiàtic.

  • 170,73$
  • -1,49%

El colós tecnològic de Silicon Valley s'unirà a deu proveïdores per invertir, durant els pròxims quatre anys, per fabricar components i productes d'Apple amb fonts d'energia renovable.

El colós de Silicon Valley busca produir almenys un gigawatt d'energia amb energia neta

L'objectiu serà produir almenys un gigawatt d'energia, suficient per sostenir la despesa energètica d'un milió de llars aproximadament, a través de mitjans exclusivament renovables.

"La missió d'Apple mai ha flaquejat, som aquí per canviar el món, per això ens esforcem a fer més amb menys reduint el nostre impacte a la Terra que tots compartim", va afirmar la companyia al seu informe de responsabilitat ambiental de 2018.

Els de Tim Cook esperen replicar el model d'aquest fons en altres països, si acaba tenint èxit. "Tradicionalment, la Xina ha depès del carbó, però durant els últims anys l'energia renovable ha crescut i està començant a llevar-li quota del mercat al carbó impulsat fortament pel govern xinès", afirma David Sandalow, professor de la Columnia University al Departament de energia global.

Noticias relacionadas

contador