• Els títols del gegant del comerç electrònic cauen un 12% des de màxims
  • Aquesta publicació afegeix que el dirigent "odia" la companyia
bezos 640

Les accions d'Amazon cauen un 5%, fins als 1.419 dòlars, després d'una informació d’Axios en la qual afirma que el president dels EUA, Donald Trump, "odia" l'empresa i estudia canviar el seu marc fiscal, perquè considera que perjudica l'economia real.

  • 179,62$
  • 3,43%

Les accions d'Amazon acumulen una caiguda del 8% durant les últimes cinc sessions i del 12% des del seu màxim històric dels 1.617 dòlars, registrat a principis de març.

Axios afirma que Trump "està obsessionat" amb Amazon i que considera "una amenaça" el fet que Bezos controli l'influent diari 'The Washington Post'. En aquest escenari, el dirigent està contemplant endurir el marc fiscal de la companyia perquè el seu negoci no afecti al dels centres comercials i a les empreses minoristes tradicionals.

Una altra de les mesures que estaria plantejant el president seria iniciar una investigació contra Amazon per abús de posició dominant o pràctiques anticompetitives, malgrat que encara no hi ha cap acció en ferm.

Tot i la correcció des de màxims històrics, les accions del grup tecnològic acumulen una revaloració del 62% durant els últims dotze mesos, que han convertit Jeff Bezos en l'home més ric del món, per davant de Bill Gates (Microsoft) i Warren Buffett (Berkshire Hathaway).

Noticias relacionadas

contador