• Segons aquesta oferta, els empleats que comencin a treballar en Amazon rebran un salari brut anual de 19.790 euros
amazon sede madrid
Amazon

Amazon tracta d'acontentar la seva plantilla de San Fernando de Henares (Madrid), de vaga aquest dimecres i aquest dijous per defensar el seu anterior conveni col·lectiu. Les aturades s'han iniciat avui amb un seguiment "massiu", segons els sindicats, que el xifren al 98%. I la resposta del gegant del comerç electrònic no s'ha fet esperar: ha anunciat que tots els empleats d'aquest centre logístic rebran un augment del seu salari base a partir de l'1 d'abril, que anirà l’1,6% al 5,6% anual com a part de les noves condicions.

  • 179,62$
  • 3,43%
El director general d'Operacions d'Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, recorda que l'empresa ha invertit a Espanya 500 milions d'euros

D'aquesta manera, els empleats que comencin a treballar en Amazon rebran un salari brut anual de 19.790 euros, que suposa un 2,5% més que el de les condicions actuals, segons ha explicat l'empresa i informa Europa Press. "Un empleat de nivell inicial amb una antiguitat a Amazon de quatre anys guanyarà anualment 21.041 euros bruts, xifra que representa un augment del 5,6% en comparació amb les condicions anteriors", assenyala la companyia.

El director general d'Operacions d'Amazon a Espanya i Itàlia, Fred Pattje, ha destacat que, "per atreure contínuament als millors empleats", l'empresa es compromet a "garantir" que la retribució que ofereixen sigui "sempre competitiva". Alhora, asseguren que "seguiran participant en un diàleg diari directe amb els seus empleats i continuaran garantint les millors condicions laborals, un gran ambient de treball i oportunitats de carrera professional."

En aquest sentit, Pattje ha recordat que Amazon ha invertit a Espanya 500 milions d'euros, ha creat més de 1.600 llocs de treball fixos i segueix compromès amb el país. A més, la companyia afirma que la remuneració total d'Amazon es troba "en el rang alt del sector logístic, amb un atractiu salari i un ampli paquet de beneficis: assegurança mèdica privada, pla de pensions d'empresa, assegurança de vida i accidents i descomptes per a empleats".

Finalment, des de la companyia ressenyen que Amazon té un "innovador" programa anomenat Career Choice, que "finança als empleats cursos de formació, oferint pagar per avançat el 95% de la matrícula i els costos associats per a cursos reconeguts a nivell nacional, durant quatre anys".

Noticias relacionadas

contador