aena

Aena és el pitjor valor de l’IBEX 35 en aquests moments. La gestora aeroportuària s'ha deixat més d'un 2% després de veure rebaixada la seva recomanació per part de Morgan Stanley, des de 'neutral' a 'infraponderar'.

  • 176,60€
  • 0,51%

Morgan Stanley ha elevat, a més, el preu objectiu d'Aena des dels 161 euros per acció, als 166 euros actuals. És a dir, un potencial alcista del 10% respecte als nivells de la cotització de la gestora al tancament de la sessió de dimecres.

La gestora aeroportuària és el pitjor valor del selectiu espanyol aquest dijous

Per la seva banda, el consens d'analistes de FactSet atorga a Aena un preu objectiu de 172,45 euros per acció, és a dir, un potencial alcista del 14,5% des dels nivells de la cotització.

A més, el consens li adjudica una recomanació de 'mantenir', amb un 19% aconsellant 'comprar' els seus títols, un 19% recomanant 'vendre' i un ampli 62% 'mantenir'.

La gestora va ser notícia recentment per la dimissió de Rodrigo Madrazo, que va abandonar el consell d'administració d'Aena i la seva comissió d'auditoria. El passat 29 de juny, el Consell de Ministres informava del nomenament de Luis Martí com a nou director general de Política Econòmica, càrrec que ocupava Rodrigo Madrazo i per la qual cosa ocupava el lloc de conseller a Aena.

Rodrigo Madrazo va ser nomenat director general de Política Econòmica el 17 de juliol del 2015.

Noticias relacionadas

contador