ep archivo   ordenador portatil nuevas tecnologias
TWITTER AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA - Archivo

A continuació presentem les cinc notícies més importants d'aquest dilluns, 6 de desembre, als mercats.

El bitcoin es 'llepa les ferides' després de caure a 42.000 dòlars en un cap de setmana "salvatge". La criptodivisa ha viscut un cap de setmana que algunes cròniques qualifiquen de "salvatge", perdent del nivell dels 50.000 dòlars i marcant aquest dissabte mínims de 42.000 dòlars després de caure un 20% en 24 hores. Després d'aquests descensos, la cripto va rebotar diumenge, però es manté per sota d'aquest nivell dels 50.000 dòlars.

El doctor Fauci afirma que les dades sobre la gravetat d'òmicron són "encoratjadores". El principal assessor mèdic del president dels Estats Units, Joe Biden, ha declarat aquest diumenge que les primeres dades respecte a la gravetat d'òmicron són "encoratjadores", encara que ha advertit que encara falta informació. “Fins ara, els indicis són una mica encoratjadors”, ha subratllat.

La promotora Evergrande s'enfonsa a la borsa mentre reviu el risc d'impagament. L'empresa ha reconegut que no hi ha garanties que tingui prou fons per fer front als pagaments del deute, cosa que ha portat les autoritats xineses a convocar el seu president.

El petroli avança amb força després de la pujada de preus de l'Aràbia Saudita. Aràbia Saudita va pujar aquest diumenge els preus de venda oficials del gener per a totes les qualitats de cru venudes a Àsia i als Estats Units fins a 80 cèntims respecte al mes anterior.

El cost de l'ERO d'Unicaja pujarà finalment a 368 milions d'euros. L'entitat ha precisat que el cost estimat del procés és de 368 milions d'euros abans d'impostos, equivalent a un impacte d'aproximadament -107 punts bàsics a la ràtio CET1 fully-loaded el 30 de setembre del 2021.

Noticias relacionadas

contador