cbbitcoin12 short11

Modest rebot al mercat de les monedes virtuals, que fa diverses sessions que està consolidant les recents pèrdues. El bitcoin i les principals monedes alternatives s'han recuperat marginalment (alces d'un 1% de mitjana), després que aquest dimecres la confiança dels inversors es veiés soscavada per una nova violació de la seguretat en una borsa de comerç d'actius digitals. La de Satoshi Nakamoto ha aconseguit sobreposar-se, impulsada per l'anunci que Goldman Sachs ampliarà les seves operacions amb monedes virtuals.

  • 63.511,82$
  • -2,61%

El bitcoin es canvia de mans a les 6.700 dòlars i manté el seu rang de consolidació entre els 6.300 i els 6.800 dòlars, on s'ha estat movent des de l’atac cibernètic a la casa de canvi Coinrail. Aquest dimecres, la segona major plataforma d'intercanvi de monedes virtuals de Corea del Sud i la setena a nivell mundial, Bithumb, va informar que havia estat víctima del robatori de 35.000 milions de wons (27 milions d'euros) en monedes virtuals, però la casa de canvi es va comprometre a reemborsar als seus usuaris utilitzant les seves reserves.

Després de sucumbir moderadament davant aquesta notícia, els informes que Goldman Sachs Group pot expandir els actius digitals que pretén comercialitzar en la seva plataforma de xifrat han renovat l'optimisme al mercat. El cap executiu de comunicacions del banc d'inversió, David Solomon, ha avançat, en declaracions a Bloomberg, que la demanda dels clients pot fer que el banc operi més enllà dels futurs sobre actius digitals.

"Estem en procés de llançar productes derivats sobre el bitcoin, i valorem un altre tipus d'activitats, però estem extremant la cautela", ha explicat Solomon. "Estem escoltant els nostres clients i tractant d'ajudar-los mentre exploren aquests actius".

El 3 de maig, Goldman Sachs va anunciar que estava ultimant una taula de negociació sobre monedes virtuals, una fita que molts defensors de les monedes virtuals van qualificar de moment decisiu per a la indústria.

Noticias relacionadas

contador