Notícies de economia

ep precios ipc inflacion consumo manzanas manzana compra compras comprar comprando supermercado

La inflació anual es manté negativa al setembre per sisè mes consecutiu

La inflació a Espanya es va mantenir en terreny negatiu al setembre per sisè mes consecutiu. L'Índex de Preus de Consum (IPC) va pujar un 0,2% el mes passat i va elevar una dècima la seva taxa interanual, fins al -0,4%, enfront del -0,5% d'agost. Les dades s'han situat en línia amb l'esperat.

ep la vicepresidenta de asuntos economicos nadia calvino en su comparecencia ante el congreso para

Calviño, optimista amb la recuperació: "Previsió de creixement del 7,2%"

Nadia Calviño, vicepresidenta i ministra d'Economia i Transformació Digital, ha indicat que la implementació, l'any vinent, del pla finançat amb recursos de la Unió Europea podria servir d'estímul a la recuperació de l'economia espanyola, així com impulsar el seu creixement més enllà del 7,2% previst pel Govern.

ep terrazas de bares vacias en la plaza mayor de valladolid

Bars i restaurants de Catalunya exigeixen al Govern que rectifiqui o recorreran al TSJC

La decisió de la Generalitat de Catalunya de tancar els bars i restaurants de la regió per contenir la Covid-19 no ha agradat gens al sector. Encara que el Govern permetrà que segueixin oberts per al servei de recollida de menjar al local i el repartiment a domicili i que ha anunciat ajudes de 40 milions d'euros, els hostalers han avisat l'Executiu autonòmic: o rectifica, o bé recorreran la decisió davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).