twitter logo

Twitter no puja al carro de la tendència entre algunes empreses de Wall Street d'invertir en el bitcoin i altres criptos com a part de les seves operacions de tresoreria. Invertir part de l'efectiu corporatiu de Twitter en criptoactius com el bitcoin “no té sentit en aquest moment”, ha afirmat Ned Segal en una entrevista amb The Wall Street Journal.

"Hauríem de canviar la nostra política d'inversió i optar per posseir actius que són més volàtils", ha assenyalat Segal, afegint que la companyia prefereix mantenir actius menys volàtils com els valors al balanç.

Aquestes declaracions xoquen amb les accions de Square, l'empresa de pagaments dirigida per Jack Dorsey, que també és el director executiu de Twitter, que ha revelat que tenen criptoactius. "Hem comprat bitcoin per al nostre propi balanç, cosa que creiem que no només mostra que tenim pell al joc... sinó que també podria proporcionar atractius beneficis financers a llarg termini", va dir la directora financera de Square, Amrita Ahuja, en una entrevista al mes passat.

Twitter va declarar 3.470 milions de dòlars en efectiu i equivalents d'efectiu a finals de setembre, davant dels 1.990 milions de dòlars del període anterior, juntament amb inversions a curt termini de 3.940 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador