coronavirus biden annonce de nouvelles mesures generalisation des vaccins et des tests 20210916001704

La llei d'infraestructures del president dels EUA, Joe Biden, que implica una nova sèrie de canvis normatius per a les empreses de criptomonedes dels Estats Units s'ha fet oficial aquesta matinada, amb la firma de Biden. Està dotat amb 1,2 bilions de dòlars -més d'un bilió d'euros-.

El projecte de llei, tal com va ser aprovat, aplicarà normes més estrictes a les empreses que manegen criptodivises i ampliarà els requisits d'informació per als intermediaris. El projecte de llei exigeix ​​que, a partir d'ara, les transaccions d'actius digitals per valor de més de 10.000 dòlars es declarin al Servei d'Impostos Interns. Un grup de senadors va proposar originalment una esmena al projecte de llei que podria haver aclarit els requisits de declaració d'impostos de les criptodivises, però la proposta no va obtenir l'aprovació a l'agost.

"El projecte de llei (...) és una prova que, malgrat els cínics, els demòcrates i republicans es poden unir i obtenir resultats", ha celebrat el president, que considera el projecte com "un pas monumental per reconstruir" la nació, recull la cadena CNN.

Ara, l'Administració Biden comptarà amb fons per emprendre actuacions sobre les infraestructures del país com ara programes de subministrament d'aigua o energia, la implementació de la banda ampla, el reemplaçament de les canonades de plom o la millora de la xarxa de transport públic.

La majoria dels senadors que van recolzar l'esforç d'esmenar el llenguatge de les criptomonedes en el projecte de llei finalment van votar a favor, però Pat Toomey va criticar la legislació com "massa cara, massa expansiva, massa impagada i massa amenaçant per a la innovadora economia de les criptomonedes" quan es va aprovar al Senat. Va qualificar el requisit de declaració d'impostos de les criptomonedes com a possiblement "inviable".

Tot i que ara és difícil que un legislador nord-americà canviï l'essència del requisit de notificació de criptomonedes -que està previst que entri en vigor a partir del 2024-, altres han utilitzat l'aprovació del projecte de llei com una crida a l'acció. Shannon Bray, candidata llibertària a un dels escons de Carolina del Nord al Senat, va animar els votants a "elegir representants favorables a les criptomonedes", aparentment per ajudar a lluitar contra l'aplicació de la llei, recull CoinTelegraph.

Noticias relacionadas

contador