dogecoin portada

Els meme tokens recuperen part del seu fulgor aquest dijous, a la calor de les pujades generalitzades al mercat de les criptomonedes. En general, les altcoins s'han fet ressò de l'optimisme del bitcoin, que ha aconseguit escalar per sobre dels 44.000 dòlars i tancar més enllà dels 42.000, amb pujades per a tots els tokens de més capitalització de mercat. Pel que fa al dogecoin (DOGE) y el shiba inu pugen més d'un 10%.

La criptomoneda favorita d'Elon Musk encadena tres dies de guanys consecutius i puja per sobre de 0,17 dòlars, animada, a més, per l'impuls comprador de les balenes. Segons el tweet publicat per WhaleStats, torna a estar a la llista de les 10 monedes més comprades per les 1.000 balenes més grans que tenen carteres a Binance Smart Chain (BSC).

Al desembre i al gener, l'activitat de les balenes del DOGE ha augmentat dràsticament. Segons informacions de U.Today, l'11 de gener les balenes van transferir 407,4 milions de dogecoin, i això va incloure la cartera de l'aplicació Robinhood.

Altres dades analitzades per WhaleStats també mostren que un altre criptomeme, el baby doge, ha desbancat l'ethereum com la moneda digital més operada entre aquest grup de grans tenidors de tokens criptogràfics.

Pel que fa al shiba inu, el compte de Twitter d'anàlisi de dades també indica que les 1000 carteres d'ethereum més grans van començar a interessar-se per aquest token una vegada més, i SHIB ha entrat a la llista dels 10 tokens més comprats.

Shiba va pujar més del 20% durant les últimes 24 hores després que ZeroHedge informés que Robinhood podria llistar SHIB a principis de febrer.

Noticias relacionadas

contador