le bitcoin de nouveau a plus de 60 000 dollars 20211117181817

Les balenes del bitcoin i l'ethereum continuen tranquil·les malgrat les tendències generals del mercat vistes al març i l'octubre. Mentrestant, els fluxos d'intercanvi no reben entrades de les dues criptomonedes principals.

Així ho ha publicat Santiment al seu compte oficial de Twitter i ho ha recollit U Today. "Les nostres mètriques indiquen que la xarxa bitcoin està rebent al voltant de 13.000 transaccions per dia que superen els 100.000 dòlars en valor. La xarxa d'ethereum està veient al voltant de 9.000 per dia", deien a la xarxa social.

És per això que la conclusió que treuen des de la companyia és que les principals transaccions de balenes no estan arribant amb la mateixa freqüència que tenien a l'octubre o al novembre.

Atenent els moviments dels grans tenidors de 'criptos' durant les correccions del mercat, aquests solen entrar a la fase d'acumulació i comprar més monedes o 'tokens' amb l'objectiu d'augmentar la seva posició i cobrir pèrdues en el futur, quan el mercat repunti. De moment, això no s'està complint.

Mentre que l'activitat de les balenes del bitcoin és baixa, en el cas de l'ether està a mínims de tots els temps. Les adreces de balena estan acumulant fons addicionals, mentre que els intercanvis segueixen sense rebre monedes.

"La quantitat d'Ethereum en poder de les 10 principals adreces de balenes sense intercanvi ara s'ha disparat fins als 25,7 $ETH en poder. Mentrestant, les 10 principals adreces de balenes d'exchage' continuen caient, amb només 3,57 $ETH. Aquesta relació és la més alta des de l'inici de l'actiu", diu Santiment a Twitter.

Noticias relacionadas

contador