le bitcoin s envole vers 60 000 dollars 20210520100424

Caigudes per al bitcoin aquest dilluns, amb el preu replegant cap als 39.700 dòlars, després que la més operada de les monedes digitals hagi deixat màxims per sobre dels 42.000 dòlars aquest cap de setmana. La nova fita des del maig insufla d'optimisme als analistes que creuen que les pujades seguiran, ja que "animen els 'toros'", segons indica Naeem Aslam, cap d'anàlisi d'AvaTrade.

  • 62.353,40$
  • -1,91%

De moment, però, totes aquestes temptatives de sobrepassar els 40.000 amb comoditat, perquè la reina de les criptos pugui abandonar d'una vegada per totes el rang de 30.000 - 40.000 dòlars en el qual fa setmanes que s'està desplaçant, "no han tingut seguiment", reconeix Aslam. Amb tot, l'expert manté la seva confiança en què els alcistes acabin guanyant la pugna i el preu acabi arribant als 45.000 dòlars.

De moment, el retrocés cap als 39.700 dòlars de dilluns i la correcció de més del 4%, no és més que "un comportament normal després d'una acció alcista", indica Vijay Ayyar, cap d'Àsia-Pacífic de la borsa de monedes digitals Luno. L'expert atribueix la caiguda a una presa de beneficis després del recent ral·li.

El testimoni ha estat ajudat durant les últimes setmanes pels comentaris de suport del multimilionari Elon Musk i Cathie Wood d'Ark Investment Management LLC, així com l'especulació sobre la possible participació d'Amazon.com Inc. al sector de les monedes digitals.

Al mateix temps, l'escrutini de la indústria s'està intensificant. Això inclou una pressió per part dels legisladors dels EUA perquè s'estableixin normes més estrictes per als inversors en criptodivises per tal de recaptar més impostos per finançar una part d'una inversió prevista de 550.000 milions de dòlars en sistemes de transport i energia.

Els operadors de monedes digitals també estan a l'espera d'una actualització de programari que s'espera per aquesta setmana a la xarxa Ethereum. Podria impulsar el preu de l'ether en reduir el ritme de creixement de l'oferta del testimoni. L'ethereum es canvia de mans als 2.555 dòlars.

Noticias relacionadas

contador