1619688825 criptomonedas bitcoin

Nova jornada de pujades per al bitcoin, que encadena vuit sesione en verd, durant la qual és gairebé la seva major ratxa guanyadora d'aquest any. La major moneda digital del món ha tornat a superar els 39.000 dòlars, en un nou intent de conquistar els 40.000 i seguir avançant de camí cap als 45.000 dòlars, preu objectiu de moltes cases d'anàlisi ara que els alcistes semblen estar-hi en control.

  • 66.648,27$
  • 0,36%

Amb l'auge d'aquest dimecres, la reina de les 'criptos' ha avançat durant vuit dies consecutius i guanya més d'un 30% durant l'última setmana. Altres monedes, incloent-hi la segona per capitalització de mercat, l'ether, han deixat pujades d'entre un 3% i un 5%. En concret, l'ethereum ha reconquistat els 2.300 dòlars i la capitalització total acaricia els 1,5 bilions de dòlars.

"L'impuls actual és fort" i els 45.000 dòlars està a la vista, però una ruptura concloent per sobre dels 50.000 dòlars "prendrà algun temps", va escriure dimarts en una nota Pankaj Balani, director executiu de la borsa de criptoderivats de Delta Exchange.

El bitcoin segueix sent molt per sota del seu màxim de mitjans d'abril de gairebé 65.000 dòlars. Però els alcistes s'han animat amb els recents comentaris positius del multimilionari Elon Musk i de Cathie Wood, d'Ark Investment Management LLC, així com amb les especulacions sobre la possible participació d'Amazon.com Inc. al sector de les monedes digitals. El testimoni es va disparar dilluns, ja que alguns operadors van sortir de les apostes palanquejades per les caigudes i es va produir un estrangulament dels curts.

De moment, aquestes notícies han allunyat el focus de les crítiques al bitcoin pel cost mediambiental de l'energia consumida pels servidors que el sustenten. Els organismes reguladors de la Xina, Estats Units i Europa també estan prenent mesures dràstiques contra les criptodivises o estan estudiant la possibilitat d'aplicar normes més estrictes.

Noticias relacionadas

contador